Zonnepanelen door Thyser BV laten installeren

Zonnepanelen laten installeren of zelf zonnepanelen installeren is vaak de vraag welke naar voren komt bij onze klanten is Ervaren zonnepanelen installateurs bij Thyser BV Bij Thyser BV werken wij met ervaren installateurs van zonnepanelen. Wij streven daarom ook bij uw installatie naar perfectie. Onze eigen installateurs hebben vele installaties door heel Nederland geplaatst. Wanneer wij door drukte de installatie laten installeren, zal dat gebeuren door één van onze installatie partners, waar wij een jarenlange relatie mee hebben. Deze partners installeren dan voor ons met ervaren installateurs.

Tijdens onze installaties focussen wij erop dat de zonnepanelen installatie; – Veilig geplaatst wordt; met de benodigde veiligheidspakken, steiger, eventueel speciaal apparatuur als een ladderlift en conform de gewenste veiligheidseisen en richtlijnen. – operationeel is; dat de zonnepanelen installatie en elk onderdeel van de zonnepanelen installatie het naar behoren doet. – esthetisch mooi; elke kabeltje weggewerkt bij de installatie. De hoeken van de railsen afgezaagd zijn, het legplan zo symmetrisch mogelijk is. – En robuust is; We testen tijdens de installatie op bepaalde locaties van de installatie of alles stevig vast ligt en alles goed is aangesloten.

Voor aanvang van de zonnepanelen installatie bekijken we indien gewenst de situatie van het dak nog een laatste keer met de klant om eventueel een beter of efficiënter legplan te bepalen. Mocht het legplan al perfect zijn bepaald en na alles voor de zekerheid te hebben nagemeten, worden de zonnepanelen geplaatst. Thyser BV is een klantgerichte onderneming en wij ervaren daarom input van de klant resulteren in meer klanttevredenheid.
Online offerte opvragen